donderdag 4 november 2010

Zigeuner snietsel met spagetti met een tomatengroente saus en kaas


De tomatengroentesaus: fruit een ui en een halve rode paprika in olijfolie 15 minuten glazig aan. Kook stukjes wortel stukjes brocolli (van de ontschilde stam van de brocolli) 10 minuutjes in groentebouillon. Voeg deze bij de ui en de parika en voege een fijngesneden teentje knoflook toe. Voeg daarna een blik ontvelde tomaten, een theelepel sambal en een schepje suiker toe en breng aan de kook. Haal de pan van het vuur en stop de staafmixer er in en en hak de saus grof fijn. Zat de pan weer op het vuur en laat het 15 minuutjes sudderen.
Bak ondertussen de zigeunersnietsel in boter in 7 minuutjes gaar en kook de pasta. Doe wat olijfolie in een koekenpan, voeg de gekookte pasta toe en wat van de saus, verhit het sterk. Leg de snietsel op een bord en voeg de pasta met saus toe. Bestrooi het met kaas.

Kosten: 1 euro

Resultaat: simpel doch lekker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten